Radiologie dentară

De peste 10 ani, de când Respiro Dental Clinic are propriul cabinet de radiologie, tratamentele s-au desfășurat mult mai rapid și mai eficient.

Un partener reputat și respectat

De peste 10 ani, de când Respiro Dental Clinic are propriul cabinet de radiologie, tratamentele s-au desfășurat mult mai rapid și mai eficient.

Încă de la început, i-am avut ca parteneri pe cei de la Sirona, prin aparatul Orthophos. Experiența de peste 125 de ani în radiologie dentară, face ca aparatul ales de noi, Orthophos XG3, să fie unul dintre cele mai apreciate din lume.

Radiografii dentare cu radiații scăzute în doar 14 secunde

Aparatul Ortophos ne permite să garantăm cele mai clare imagini și cea mai mică doză de radiații, în cele două tipuri de radiografii disponibile:

  • Radiografiile dentare de detaliu, utilizate de obicei în stabilirea diagnosticului dentar și în tratamentele de canal.

  • Radiografiile panoramice, cum ar fi radiografia panoramică totală și parțială, radiografia panoramică pentru copii, radiografia panoramică a articulațiilor temporo-mandibulare sau radiografia panoramică a mușcăturii

Respiro Dental
Respiro Dental

Related Posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *